Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52

Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 52 din seria Idei creative

Recenzie Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52

Plierea acordeonului de hârtie se realizează simplu şi rapid iar în paginile acestei cărţi veţi putea descoperi în cât de multe moduri se poate utiliza: ca picioruş, dar nu numai, ci şi ca trompă, corp, tulpină.

Atât cei mici, cât şi cei mari se vor delecta în timpul confecţionării figurinelor şi ornamentelor hazlii din paginile următoare.

Cartea "Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Caroline Hofman si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8189-27-7
Pagini: 30
Format: 17 x 25,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Caroline Hofman

Deocamdata in afara de "Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Caroline Hofman.

Idei creative

Figurine hazlii din hartie - Idei Creative volumul 52
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter