Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36

Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 36 din seria Idei Creative

Recenzie Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36

După iarna cenuşie, iată că a sosit primăvara cu frumoasele ei culori! A venit vremea să decorăm ferestrele şi uşile cu figurine colorate din hârtie şi să ne pregătim pentru sărbătoarea Paştilor.

Buburuze, floricele, broscuţe vesele, iepuraşi, cârtiţe - veţi vedea cât va fi de dificil să alegeţi din multitudinea de modele prezentate în această carte! Pentru confecţionarea figurinelor e nevoie doar de hârtie colorată şi de o foarfecă.

Toate modelele se pot copia uşor de pe şabloane, iar satisfacţia confecţionării unei figurine reuşite nu va întârzia !

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36 ", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru Paste, Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Kerstin van der Linde si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36 " este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: paste

Pret Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36

Produse similare si recomandari

La Pasti
George Toparceanu
6.00 RON
Hotel Pastis
Peter Mayle
24.99 RON
Meniuri de Paste
Victoria Paduret
5.90 RON
Ne pregatim de Pasti
Alice Nichita, Mihaela Vasiliu
9.00 RON
Ouale de pasti - studiu de folclor
Artur Gorovei
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kerstin van der Linde

Deocamdata in afara de "Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kerstin van der Linde.

Idei Creative

Figurine din hartie. Modele de primavara si Pasti - Idei Creative vol. 36
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter