Fight Club (Top 10)

Fight Club (Top 10)

Editura Polirom
16,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Top 10+

Recenzie Fight Club (Top 10)

Fight Club este povestea unui tinar care traieste intr-o lume plina de esecuri si de minciuni. El isi gaseste debuseul in batai clandestine organizate in subsolurile barurilor dupa ora inchiderii. Nascut din mintea lui Tyler Durden, Fight Club reprezinta un mod de evadare din existentele marunte si restrictive ale lui Tyler si ale prietenilor sai. Dar in lumea lui Tyler nu exista reguli, nu exista limite, nu exista obstacole.

Romanul Fight Club a stat la baza unui film celebru (1999), regizat de David Fincher, cu Brad Pitt, Edward Norton si Helena Bonham Carter in rolurile principale.

„Caustic, atroce, violent si nelinistitor, Fight Club nu va va lasa nici o clipa in pace.” - Publishers Weekly

„Aceasta stralucita mostra de nihilism are ceva in plus fata de atitea alte romane care se autodenumesc periculoase: Fight Club este periculos prin faptul ca nu-l poti lasa din mina!” - Kirkus Reviews

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Fight Club (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Chuck Palahniuk si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Fight Club (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fight Club (Top 10)" este de 16.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2790-5
Pagini: 256
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fight Club (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fight Club (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Bintuitii, Blestemati, Cintec de leagan, Fight Club, Monstri invizibili, Pygmy, Rant , Sufocare, Supravietuitor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter