Fictiunea postmodernista

Fictiunea postmodernista

Editura Polirom
29,66 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-1384-7; ANUL APARITIEI: 2009; NUMAR PAGINI: 408
Colectia: colegium

Recenzie Fictiunea postmodernista

Volumul propune o incursiune teoretica si critica in literatura contemporana, construind o versiune de fictiune postmodernista care cuprinde forme precum metafictiunea nord-americana, realismul magic latino-american, Noul Roman francez, proza concreta sau science-fiction. Pornind de la o varietate de abordari teoretice, inclusiv cele ale lui Ingarden, Eco, Dolezel si Pavel, Brian McHale arata ca numitorul comun este abilitatea fictiunii postmoderniste de a aduce statutul sau ontologic in prim-plan si de a ridica semne de intrebare in ceea ce priveste lumea (sau lumile) in care traim. Fictiunea postmodernista se adreseaza studentilor si profesorilor de la facultatile de filologie, precum si tuturor celor interesati de fenomenul postmodernismului literar.

Cartea " Fictiunea postmodernista" a fost publicata in categoria Stiinte / Filologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Brian McHale si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Fictiunea postmodernista prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Fictiunea postmodernista" este de 29.66 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fictiunea postmodernista

Produse similare si recomandari

Scrisori imaginare
Octavian Paler
36.95 RON
Mitologii subiective
Octavian Paler
39.95 RON
Desertul pentru totdeauna
Octavian Paler
34.95 RON
Gandeste
Simon Blackburn
29.90 RON
Interpretare si rationalitate
Paul Cornea
33.30 RON
Identitatea axiologica a culturii
Cruceru Dan
24.30 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fictiunea postmodernista. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Brian McHale

Deocamdata in afara de " Fictiunea postmodernista", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brian McHale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter