Festinul Ciorilor (2 Vol.)

Festinul Ciorilor (2 Vol.)

Editura Nemira
72.90 61.97 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

ISBN: 978-606-8073-93-4; Numar pagini: 1352; Numar volume: 2; Format: 107 x 178 mm; Aparitie: Nov 2009
Colectia: Nautilus SF
Volumul 4 din seria Cantec de gheata si foc

Recenzie Festinul Ciorilor (2 Vol.)

Festinul ciorilor este cel de-al patrulea volum din saga A Song of Ice and Fire de George R.R. Martin. Numai destinul unora dintre personaje se implineste, in timp ce actiunea se dsfasoara spre un final obsolut spectaculos si neasteptat.

George R.R. Martin se distinge si se impune ca principala forta care va modela evolutia genului fantasy prin refuzul sau de a adopta o viziune maniheista asupra lumii ca lupta intre cele doua principii eterne, Binele ┼či Raul. Opera lui Tolkien are o forta imaginativa extraordinara, dar fara nicio urma de complexitate morala. Razboaiele lui Martin sunt multifatetate si ambigue, asemenea protagonistilor sau chiar zeilor care ii privesc si rad pe infundate. Festinul ciorilor nu se rezuma la elfi aratosi impotriva dezgustatorilor orci. Sunt barbati si femei care se lupta – pentru putere, pentru bani, pentru dragoste, pentru toate cele omenesti.” - LEV GROSSMAN, Time

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Festinul Ciorilor (2 Vol.)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura fantasy, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de George R. R. Martin si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Festinul Ciorilor (2 Vol.) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Festinul Ciorilor (2 Vol.)" este de 61.965 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 2
Limba: ro

Pret Festinul Ciorilor (2 Vol.)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Festinul Ciorilor (2 Vol.). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George R. R. Martin

George R. R. Martin a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, Razboinicii. Volumul 1, Dansul dragonilor, Festinul ciorilor (Hardcover), Fuga vanatorului, Inclestarea Regilor (2 vol), Inclestarea Regilor (Hardcover), Iuresul Sabiilor (3 Vol.), Iuresul sabiilor (Hardcover), Peregrinarile lui Tuf, Regii nisipurilor, Saga Cantec de Gheata si Foc : Hardcover, Urzeala tronurilor : Editia 2, Urzeala tronurilor (2 vol), Zburatorii noptii, Zburatorii noptii, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Cantec de gheata si foc

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter