Fericirea care dureaza

Fericirea care dureaza

Editura Cartea Daath
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fericirea care dureaza

"Ce ii face pe oameni fericiti? Ce ma face pe mine fericit? Cum devin fericit? Atunci cand ma dedic tuturor oamenilor. Tuturor in aceeasi masura. Sa ma dedic nu inseamna ca ii iubesc pe toti emotional. Inseamna ca ii tratez cu atentie si cu iubire spirituala.

Fericirea vine din dedicare. Aceasta din urma este o realizare pe durata intregii vieti. Ea este realizarea oricerei vieti."

Cartea "Fericirea care dureaza" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bert Hellinger si a fost publicata de editura Cartea Daath. Se poate cumpara cartea Fericirea care dureaza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fericirea care dureaza" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-88581-6-9
Pagini: 109
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fericirea care dureaza

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fericirea care dureaza. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bert Hellinger

Pe langa "Fericirea care dureaza", autorul Bert Hellinger a publicat si Un val, un ocean.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter