Fericire periculoasa

Fericire periculoasa

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fericire periculoasa

"Irlanda, ianuarie 1816

Miles Cavanagh îşi ridică încruntat privirea din documentele oficiale pe care le tinea în mână. – Tatăl tău trebuie să-şi fi  pierdut mintile, Colum. Tu trebuia să fii tutorele fetei. Noul său tată vitreg îşi luă o înfătişare pioasă şi zise:

– Când un om e pe cale să-şi ia rămas-bun de la aceste lucruri pământeşti, cu sigurantă poate fi  iertat dacă mai întâi îşi pierde mintile.

– Şi le pierde într-atât încât să fie convingător? Colum Monahan, un bărbat de vârstă mijlocie, încă îmbrăcat în hainele de călătorie, îşi flutură amenintător un deget durduliu.

– Nu încerca să dai vina pe mine, Miles. Tata era mort iar lucrul, înfăptuit cu ore bune înainte ca eu să fi  sosit la Foy. Miles presupuse că era adevărat, dar era tipic pentru Colum să se eschiveze, într-un fel sau altul, de o sarcină împovărătoare. Era un om plin de farmec, indolent, care găsea ceva amuzant în aproape orice lucru şi cerea tot ce era mai bun de la viaă. Şi, în mod uimitor, viata părea să-i facă pe plac, acordându-i aceste lucruri, inclusiv pe frumoasa mamă a lui Miles. Şi acum pierderea tutelei unei minore care ar fi  adus numai probleme. Acest om trebuie să fi  încheiat un pact cu spiriduşii." - fragment

Cartea "Fericire periculoasa" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jo Beverley si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Fericire periculoasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fericire periculoasa" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-600-821-1
Pagini: 407
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fericire periculoasa

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fericire periculoasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jo Beverley

Pe langa "Fericire periculoasa", autorul Jo Beverley a publicat si Mireasa fara voie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter