Fergus Crane

Fergus Crane

Editura Nemira
24.90 18.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-143-104-8; Numar pagini: 224; Numar volume: 1; Format: Buzunar 107x178; Aparitie: Feb 2008
Colectia: nemira jr.

Recenzie Fergus Crane

Fergus Crane traieşte impreuna cu mama lui in oraselul portuar Montmorency. El a avut norocul sa fie acceptat la Nava-scoala Betty-Jeanne, insa curand isi da seama ca profesorii lui sunt de fapt piraţi. Intr-o noapte aude un zgomot ciudat la fereastra: este o misterioasa cutiuta zburatoare, care contine un mesaj important pentru el: "Fergus Crane, esti într-un mare pericol! Iti trimit ajutor." Aşa începe trasnita aventura a lui Fergus, care, impreuna cu calul inaripat, porneste spre Marea de Smarald in incercarea de a-si salva colegii si de a afla ce s-a intamplat cu tatal sau.

Fergus Crane este primul roman din seria "Aventuri din Taramuri Indepărtate" si a fost distins cu Premiul Gold Smarties, 2004.

Cartea "Fergus Crane" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Paul Stewart, Chris Riddell, si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Fergus Crane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fergus Crane" este de 18.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fergus Crane

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fergus Crane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Paul Stewart

Paul Stewart a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Bulgaras de primavara. Povestea ariciului si a iepurasului, Ce-ti aduci aminte, Ce-ti aduci aminte. povestea ariciului si a iepurasului, Corby Flood, Dorinta iepurasului, Dorinta iepurasului. povestea ariciului si a iepurasului, Hugo Pepper, Nopate peste sanctrafax.

Chris Riddell

Chris Riddell a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Bulgaras de primavara. Povestea ariciului si a iepurasului, Ce-ti aduci aminte. povestea ariciului si a iepurasului, Corby Flood, Dorinta iepurasului. povestea ariciului si a iepurasului, Hugo Pepper, Nopate peste sanctrafax.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter