Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini

Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini

Editura Militara
17.07 13.66 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini

Această lucrare, care include peste 200 de fotografii însoţite de explicaţii detaliate, aparţinând patrimoniului Muzeului Militar Naţional „Regele Ferdinand I”, se doreşte a fi o invitaţie făcută publicului de toate vârstele de a-l cunoaşte mai bine pe regele Ferdinand I şi epoca impresionantă în care a trăit.

Încercând să aducă în memoria contemporană mai ales activitatea sa de militar prin intermediul imaginilor expuse cronologic, unele dintre acestea văzând pentru prima dată lumina tiparului, albumul înfăţişează patru etape din viaţa suveranului: Principe moştenitor al tronului României (1865-1914), Neutralitatea (1914-1916), Războiul pentru Întregirea Neamului (1916-1919) şi Rege al  României Mari (1920-1927).

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini", publicata in 2 categorii, Istorie / Istoria romanilor, Istorie / Personalitati istorice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Irina Voicu, Neculai Moghior, si a fost publicata de editura Militara. Se poate cumpara cartea Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini" este de 13.656 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-32-0848-8
Pagini: 158
Format: 22 x 30,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini

Produse similare si recomandari

Codex Comanicus
Vladimir Drimba
11.34 RON
Guvernarea Miron Cristea
Cristian Petcu
35.00 RON
The Identity of Romania
Keith Hitchins
30.00 RON
Aprilie 1964 - Primavara de la Bucuresti
Liviu Taranu, Florian Banu
24.96 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Irina Voicu

Deocamdata in afara de "Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Irina Voicu.

Neculai Moghior

Deocamdata in afara de "Ferdinand I - regele intregitor de tara. Istorie militara in imagini", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Neculai Moghior.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter