Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Data aparitiei : Septembrie 2010; Numar de pagini : 260; Format : 14,5 x 20 cm; ISBN : 978-973-129-540-4

Recenzie Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

Traficul de fiinţe umane este un fenomen grav la adresa umanităţii, care nu poate fi stârpit decât printr-o conlucrare efectivă a organelor judiciare îndreptăţite să intervină atunci când sunt lezate cele mai importante valori sociale, intrinseci naturii umane.

În prezent, există o deficienţă emoţională sinergică a organelor judiciare, întrucât structura formală de colaborare creată de către legiuitor nu insuflă un determinism profesionist (entuziasm motivat) în finalizarea optimă a procedurilor judiciare şi administrării probelor, ca urmare a riscului criminogen al fenomenului traficului de fiinţe umane.

Această lucrare scoate în evidenţă dificultăţile teoretice şi practice pe care le întâmpină organele judiciare în înfăptuirea actului de justiţie în acest domeniu, necesitatea unei colaborări interinstituţionale informale şi cunoaşterea fenomenului de victimologie, neajunsurile legislative în domeniu şi la nivelul cooperării informale, oferind soluţii legislative de înlăturare a acestor neajunsuri.

Cartea "Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Florea Pasca si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane

Produse similare si recomandari

Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Florea Pasca

Deocamdata in afara de "Fenomenul infractional de trafic de fiinte umane", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Florea Pasca.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter