Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

Editura Adevar Divin
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

După ce a studiat, a predat şi a scris timp de trei decenii despre obsesia faţă de hrană şi alimentaţie, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adaugă o dimensiune nouă operei sale prin publicarea cărţii Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu.

Ea porneşte de la un concept nou: felul în care mănânci este inseparabil de convingerile tale legate de tine însuţi şi de viaţa pe care o trăieşti. Relaţia ta cu hrana oglindeşte perfect ceea ce simţi despre iubire, teamă, mânie, menire, transformare şi chiar despre Dumnezeu.

Lucrare fundamentală, valabilă în orice epocă, Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu îţi va demonstra că transcenderea obsesiilor alimentare reprezintă un proces care te poate conduce în profunzimile sufletului şi spiritului tău, până în centrul strălucitor al fiinţei tale.

„La vârsta de 45 de ani, mă luptam deja de 20 de ani cu bulimia şi cu anorexia. Dacă aş fi putut citi atunci Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu… m-ar fi ajutat enorm.“ - Jane Fonda, într-un interviu afişat pe site-ul lemondrop.com

"Dat fiind că traduc restricţiile/privaţiunile prin control, care din punctul lor de vedere înseamnă siguranţă, deci supravieţuire, orice perspectivă a unei privaţiuni noi îi face..." Continuare...

"Uneori îmi întreb cursantele ce simt la nivel corporal iar ele îmi răspund că nu îşi dau seama. Au trecut ani-luminâ de când nu şi-au mai permis să simtă ceva..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Femeile, alimentatia si Dumnezeu", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Religie si teologie / Spiritualitate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Geneen Roth si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Femeile, alimentatia si Dumnezeu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Femeile, alimentatia si Dumnezeu" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8080-79-6
Pagini: 231
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Geneen Roth

Deocamdata in afara de "Femeile, alimentatia si Dumnezeu : O cale neasteptata care conduce aproape oriunde", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Geneen Roth.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter