Faurirea lumii a treia

Faurirea lumii a treia

Editura Univers
25.00 15.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2002; Numar de pagini : 413

Recenzie Faurirea lumii a treia

Ati stiut că un economist român din perioada interbelică, Mihail Manoilescu, a schimbat bazele economiei braziliene, transformând-oîntr-o ţară cu o dezvoltare rapidă şi o economie dinamică? Dacă nu, veţi afla aceasta din cartea lui Joseph Love. Fără a fi molipsit în vreun fel de retorica neolatinităţii, cunoscutul brazilianist Joseph Love a reuşit să portretizeze, cu imparţialitatea unui academic nord-american, amplitudinea şi profunzimea afinităţilor dintre Brazilia şi România, în această analiză competentă care nu tratează doar cele două ţări, ci contribuie şi la revizuirea istoriei capitalismului şi chiar a ideilor ce s-au dezvoltat în marginalitatea Occidentului. Aproape jumătate din materialul cărţii ne revelează fapte interesante, inedite şi foarte bine documentate, despre România în perioada interbelică.

Cartea "Faurirea lumii a treia" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Joseph Love si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Faurirea lumii a treia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Faurirea lumii a treia" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Faurirea lumii a treia

Produse similare si recomandari

Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine
Adrian Vasilescu
23.00 8.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Faurirea lumii a treia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joseph Love

Deocamdata in afara de "Faurirea lumii a treia", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joseph Love.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter