Farmecul Orientului

Farmecul Orientului

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 869

Recenzie Farmecul Orientului

Simoni simti de la inceput ca nu se va intelege niciodata cu noul sau sef, capitanul Kent Travers, care o trateaza cu asprime. Iar ea, culmea, se fastacea intotdeauna in prezenta lui, facand cele mai neasteptate greseli. De aceea, cand are ocazia sa plece din armata, este foarte fericita la gandul ca nu-l va mai vedea niciodata pe Kent Travers. Dar drumurile lor se intretaie din nou…

Cartea "Farmecul Orientului" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ann Elizabeth Cree si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Farmecul Orientului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Farmecul Orientului" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-702-3
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Farmecul Orientului

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Artist si pescar
Alice Harrison
7.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Farmecul Orientului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ann Elizabeth Cree

Deocamdata in afara de "Farmecul Orientului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ann Elizabeth Cree.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter