Farmacologie pentru moase si asistenti medicali

Farmacologie pentru moase si asistenti medicali

Editura Medicala
35.32 30.52 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009; Nr. pagini: 206; Nr. figuri: 5; Formatul cartii: 16/70x100; Brosata

Recenzie Farmacologie pentru moase si asistenti medicali

Sunt prezentate notiunile esentiale pe care cei care studiaza în acest domeniu ar trebui sa si le însuseasca si sa le detina în domeniul farmacologiei fundamentale. S-a urmarit cunoasterea principalelor clase de medicamente, a notiunilor de baza privind farmacocinetica si farmacodinamia majoritatii claselor de substante active, precum si a indicatiilor, reactiilor adverse si incompatibilitatilor acestora. Sunt expuse si masurile terapeutice de baza care trebuie urmate în anumite urgente medicale, cum ar fi socul anafilactic, crizele hipertensive sau unele intoxicatii medicamentoase. Aceasta carte este utila si celor care au absolvit deja facultati sau colegii în domeniu, precum si tutror celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de farmacologie.

Cuprins: Farmacologie generala. Farmacologia sistemului nervos vegetativ. Farmacologia sistemului nervos central. Influentarea sistemului autacoid (umoral) si a functiei hormonale. Medicatia metabolica. Medicatia aparatului cardiovascular. Medicatia aparatului respirator. Medicatia aparatului digestiv. Medicatia sângelui. Medicatia aparatului genital. Analgezicele, antipireticele si antiinflamatoarele nesteroidiene. Notiuni generale privind distrugerea fizica si chimica a microorganismelor – dezinfectantele, antisepticele si sterilizantele. Chimioterapicele antimicrobiene.

Adresabilitate: Studenti ai Facultatilor de moase si asistenti, cursanti ai scolilor sanitare postliceale, asistenti medicali, moase, fiziokinetoterapeuti.
 

 

Cartea "Farmacologie pentru moase si asistenti medicali" a fost publicata in categoria Medicina / Farmacologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Oana Andreia Coman si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Farmacologie pentru moase si asistenti medicali prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Farmacologie pentru moase si asistenti medicali" este de 30.52 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Farmacologie pentru moase si asistenti medicali

Produse similare si recomandari

Terminologie medicala si farmaceutica
Iuliana Popovici
47.70 RON
memomed 2010
Dumitru Dobrescu
Farmacie clinica, volumul I
Aurelia Nicoleta Cristea
49.05 RON
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Farmacologie pentru moase si asistenti medicali. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Andreia Coman

Deocamdata in afara de "Farmacologie pentru moase si asistenti medicali", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oana Andreia Coman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter