Farmacologie

Farmacologie

Editura BIC ALL
42,30 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Farmacologie

Elaborata de un colectiv de prestigioase cadre universitare de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, sub conducerea prof. dr. doc. Valentin Stroescu, lucrarea este rodul unei bogate experiente stiintifice si didatice.
Farmacologia respecta tematica si sistematizarea programei universitare, fiind insotita de explicatii si comentarii ample. Lucrarea se adreseaza atat studentilor, cat si medicilor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat; face parte din tematica examenelor universitare si postuniversitare.

Nou in aceasta editie!

Capitolul de farmacologie generala este complet revizuit; se pune accentul pe cele mai importante procese ale farmacocineticii si farmacodinamicii.
A fost introdus un capitol ce descrie medicamentele cu actiune asupra metabolismului osos.
Capitolul de steroizi anabolizanti a fost inlocuit cu un capitol ce abordeaza in detaliu problema hormonilor sexuali, inclusiv
medicatia contraceptiva.
Capitolul de medicatie hopolipidemianta a fost completat cu cele mai importante medicamente si indicatile lor in diferitele
tipuri de dislipidemii.
Capitolul de antibiotice si chimioterapice a fost revizuit si completat cu cele mai noi medicamente aparute si folosite de clinica.

Cartea "Farmacologie" a fost publicata in categoria Medicina / Farmacologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Stroescu Valentin si a fost publicata de editura BIC ALL. Se poate cumpara cartea Farmacologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Farmacologie" este de 42.3 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Farmacologie

Produse similare si recomandari

Medex 2007
Marius Negru, Laviniu Anghel
54.90 RON
Cardiac drug therapy
M. Gabriel Khan
192.47 RON
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON
Organic name reactions:  a unified approach
Goutam Brahmachari
216.00 RON
Nomenclatorul medicamentelor de uz uman 2008
Agentia Nationala A Medicamentului
353.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Farmacologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stroescu Valentin

Stroescu Valentin a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Farmacologie. Teste de autoevaluare, Indreptar pentru prescrierea medicamentelor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter