Farmacologie

Farmacologie

Editura Medicala
69.76 62.78 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Farmacologie

Prezenta lucrarea incearca o abordare moderna a farmacologiei, in pas cu ultimele evolutii ale cunostintelor in materie si având ca obiect cercetarea interactiunilor medicamentelor cu sistemele biologice, in principal studiul actiunilor si mecanismelor de actiune ale medicamentelor, al modului in care circula acestea in organism si evaluarea reactiilor adverse si a efectelor nedorite, toate prezentate intr-o succesiune logica a fenomenelor. In privinta denumirii medicamentelor, s-au utilizat numai denumirile comune internationale (DCI), cele comerciale fiind trecute uneori in paranteze, atunci când sunt de mare notorietate.

De asemenea, nu s-a apelat la clasificarea ATC, nedorindu-se o clasificare propriu-zisa a medicamentelor, ci, pur si simplu, o abordare care sa poata facilita intelegerea utilizarii lor in practica medicala. Se incepe cu o prezentare a unor notiuni generale de farmacodinamie, farmacocinetica si farmacotoxicologie.

Urmeaza apoi o succesiune de capitole care prezinta modul in care pot fi influentate, prin medicamente, diversele sisteme de reglare a organismului – sistemul nervos, sistemul autacoid, sistemul endocrin si metabolismele, iar, in final, o alta succesiune de capitole privind influentarea in scop terapeutic a functiei diferitelor organe, aparate si sisteme.

Adresabilitate :

Farmacologi, farmacisti, studenti in medicina si farmacie, medici de diferite specialitati.

Cartea "Farmacologie" a fost publicata in categoria Medicina / Farmacologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Ion Fulga si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Farmacologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Farmacologie" este de 62.784 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Farmacologie

Produse similare si recomandari

Terminologie medicala si farmaceutica
Iuliana Popovici
47.70 RON
memomed 2010
Dumitru Dobrescu
Farmacopeea romana, editia a x-a (supliment 2006)
Agentia Nationala A Medicamentului
39.24 35.32 RON
Farmacologie pentru moase si asistenti medicali
Oana Andreia Coman
35.32 30.52 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Farmacologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Fulga

Pe langa "Farmacologie", autorul Ion Fulga a publicat si Progrese in domeniul medicamentului, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter