Fara risc nu exista castig

Fara risc nu exista castig

Editura Amaltea
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fara risc nu exista castig

Autorul cartii Lucruri marunte, rezultate marete reinterpreteaza semnificatia riscului in drumul spre succes.

Sunt unii oameni norocosi? Poate, la inceput, dar modul in care intorc sansa in favoarea lor ii transforma in adevarati castigatori. Daca depinzi de noroc, faci o mare greseala. Modul in care te comporti in situatiile vitale determina succesul sau esecul. Iti dai seama de faptul ca oportunitatile reprezinta o mare provocare si ca presupun asumarea unor riscuri, dar, odata ce ai identificat un avantaj, sansa ta reala depinde de valorificarea ideilor si a talentelor proprii, dar si de capacitatea de adaptare.
A te aventura in noi teritorii sau directii reprezinta o piatra de incercare, insa recompensele pot fi pe masura. In cea mai mare parte a timpului, nu ne plac schimbarile si ne simtim mai confortabil cu ceea ce ne este deja cunoscut. A incerca sa parasesti zona de confort poate fi insa extrem de profitabil. Dezvoltarea personala se mentine doar in conditiile in care continuam sa invatam, observand ceea ce se intampla in jurul nostru, punand intrebari si analizand ideile noi. Oamenii de succes sunt cei care invata toata viata. Sunt constienti ca ziua de ieri s-a scurs si ca nu se va mai intoarce. Astazi se intampla ceea ce vor ei sa se intample, iar ziua de maine depinde de modul in care isi anticipeaza optiunile si in care se pregatesc sa ia decizii.

"Daca am realiza toate lucrurile de care suntem capabili, am ramane uimiti de noi insine."

Cartea "Fara risc nu exista castig" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Roger Fritz si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Fara risc nu exista castig prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fara risc nu exista castig" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fara risc nu exista castig

Produse similare si recomandari

Figurine din baloane - Idei Creative. Volumul 53
Kis Ildiko Hajdamar Zoltan
12.90 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fara risc nu exista castig. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roger Fritz

Pe langa "Fara risc nu exista castig", autorul Roger Fritz a publicat si Dupa dumneavoastra : Pot oamenii umili sa triumfe .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter