Fara limite

Fara limite

Editura Orizonturi
34,90 Lei

Info

Recenzie Fara limite

Seria romanelor de mare succes ale celebrei NORA ROBERTS, având-o ca
protagonistă pe locotenentul Eve Dallas, continuă cu această adevărată bijuterie literară.

Inteligenta şi extrem de ambiţioasa Eve trebuie să descopere cât ma repede cu
putinţă un criminal în serie ce acţionează cu o cruzime ieşită din comun. Aşa cum se va dovedi mai târziu, acest comportament aberant, fără limite, a fost determinat de dorinţa de celebritate conjugată cu frustrări şi complexe acumulate în timp.
Primele două victime, femei frumoase şi pline de success, avuseseră relaţii cu
mai mulţi bărbaţi puternici şi bogaţi. Şocant pentru Eve, lista suspecţilor îl include şi pe Roarke, iubitul său.

Dintr-o dată, ea se vede constrânsă să aleagă între sentimental datoriei şi cel al
iubirii pentru cel mai bun prieten al său.

Este momentul în care cititorul îsi pune legitima întrebare: cărei voci îi va da Eve
ascultare, celei a inimii sau celei a raţiunii? Oare va avea ea puterea să iasă din această dilemă?

O carte cu un suspans bine dozat şi o poveste de dragoste extreme de pasională, ce se citeşte cu sufletul la gură.

Cartea "Fara limite" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Nora Roberts si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Fara limite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fara limite" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fara limite

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Mort de-a binelea
Charlaine Harris
39.89 RON
Roman Kalbris
Hector Malot
9.92 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Crima in Chicago
Michael Harvey
35.99 RON
Ingerul indurarii
Elissa Curry
8.00 RON
Vibratiile dragostei
Barbara Cartland
7.00 RON
Frumusete de vanzare
Candace Bushnell
34.99 RON
Clubul de pe 5th Avenue
Candace Bushnell
36.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fara limite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nora Roberts

Nora Roberts a publicat inca 72 carti prezente in libraria noastra, Agentia fericirii, Cheia cunoasterii, Cheia curajului , Cheia luminii, Dezvaluire socanta, Jocul destinului, Jurnalele unei prostituate de lux, Martorul, Misterul tabloului, Prin labirintul ratiunii, Ultima imagine, Vieti la limita. Volumul I, Vizita neasteptata, Afaceri murdare, Amenintarea din umbra, Comori tainuite, Crinul rosu, Crucea lui Morrigan, Cupa cu venin, Dalia albastra, Dans in vazduh, Dans in vazduh, Dansul zeilor, Diamantele vin din cer, Doamna furata, Dragoste otravita, Dulce va fi razbunarea, Fericiti pentru totdeauna, Frati de cruce, Fructul oprit, Gheata fierbinte, Gheata fierbinte, Iluzii cinstite, In arsita noptii, INCREDERE TRADATA, Infruntind focul, Inner Harbor, Inner Harbor, Inocenta carnala, Inocenta si crima, La noapte si intotdeauna, Lacrimile lunii, Mai imbatator decit vinul, Martorul, Nascuta in flacari, Nascuta in gheata, Nimic decat placere, Pacate sacre, Parfumul iubirii, Pasiune, Pastreaza visul, Pentru toata viata, Perlele marii, Pina ce moartea ne va desparti, Placeri vinovate, Placeri vinovate, Prin labirintul ratiunii, Raul divin, Razbunarea, Scandaluri intime, Secrete periculoase, Stanca pagana, Traieste clipa, Trandafirul negru, Ultima creatie, Valea Tacerii, Vanatoarea de comori, Vieti la limita. Volumul II : Sfarsitul aventurii, Vis in alb, Visuri implinite, Vizita neasteptata, Ziua a saptea, dintre care primele 13 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter