Fantoma de la opera

Fantoma de la opera

Editura Aldo Press
9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fantoma de la opera

"Roman politist plin de suspans.O poveste fantastica cu un personaj tragic, sfasiat de sentimente contradictorii,hidos si malefic fata de rasa umana, mergand pana la crima, dar animat de o dragoste mistuitoare pentru muzica si frumoasa primadona Christine

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Fantoma de la opera", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti pentru copii / Literatura, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gaston Leroux si a fost publicata de editura Aldo Press. Se poate cumpara cartea Fantoma de la opera prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fantoma de la opera" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fantoma de la opera

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fantoma de la opera. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gaston Leroux

Gaston Leroux a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Misterul camerei galbene, Secretul noptii, The Phantom of the Opera.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter