Fanar

Fanar

Editura Niculescu
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fanar

Fanar, o amplă frescă istorico-socială plasată în Balcanii de la sfârşitul secolului al XVIII-lea şi începutul secolului al XIX-lea, înfăţişează o umanitate diversă etnic, ce se profilează în decorurile exotice proprii Stambulului şi Bucureştilor acelor vremuri.

Este o lume a diplomaţiei desăvârşite – memorabil este episodul în care vizirul Suleiman şi robul său Ismail îndepărtează pericolul iminent ce planează asupra capetelor conducătorilor turci, înfăţişându-i sultanului mânios o roabă nouă, Aişa – unde stăpânesc trădarea, uneltirile şi peşcheşurile, iar puterea se dovedeşte scurtă şi iluzorie.

Căderea protagoniştilor – fie că este vorba de doctorul Mavros, de cadâna Aişa, de Hangerliu, de negustorul Arapache sau de Constantin Ipsilanti – ilustrează drama individului într-o lume aflată în declin.

Cartea "Fanar" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Horia Stancu si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Fanar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fanar" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-748-664-6
Pagini: 592
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fanar

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON
Pragmatismul care ne lipseste
Mihai Pavel Popovici
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fanar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Horia Stancu

Deocamdata in afara de "Fanar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Horia Stancu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter