Familia Penderwick

Familia Penderwick

Editura RAO
34,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Familia Penderwick

Faceţi cunoştinţă cu fetele Penderwick, patru surori diferite, unite printr-o legătura specială. Mai întâi, practica si responsabila Rosalind, apoi, Skye cea încăpăţânată şi curajoasă, artistica şi visătoarea Jane şi mica şi timida Batty, care nu pleacă nicăieri fără aripioarele ei de fluturaş. Când cele patru fete şi tatăl lor grijuliu pleacă în vacanţa de vară, vor avea o mare surpriză. În locul căsuţei comode pe care o ştiau, se trezesc cazaţi pe frumosul domeniu Arundel.

În curând, surorile vor fi ocupate să descopere magia verii la Arundel, cu grădinile sale luxuriante, podul plin de comori, iepurii îmblânziţi şi bucătăreasa care face cele mai bune turte dulci din Massachussetts. Dar cea mai frumoasă descoperire dintre toate este Jeffrey Tifton, fiul proprietarului de la Arundel, care se va dovedi în curând companionul perfect pentru aventurile lor.

Doamna Tifton cea severă nu este la fel de mulţumită de familia Penderwick ca Jeffrey şi le avertizează pe fete să nu intre-n vreun bucluc. Ceea ce, desigur, vor face, nu-i aşa? Un lucru e sigur, va fi o vară de neuitat pentru familia Penderwick.

Cartea "Familia Penderwick" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jeanne Birdsall si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Familia Penderwick prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Familia Penderwick" este de 34.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066091602
Pagini: 128
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Familia Penderwick

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Familia Penderwick. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeanne Birdsall

Deocamdata in afara de "Familia Penderwick", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jeanne Birdsall.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter