Fabule - Esop

Fabule - Esop

Editura Maxim Bit
10,00 Lei

Info

Anul aparitiei : 2009, Numar pagini : 160; ISBN : 978-973-1758-53-4

Recenzie Fabule - Esop

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Fabule - Esop ", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Carti pentru copii / Fabule, Beletristica / Literatura scolara, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 14.03.2014. A fost scrisa de Esop si a fost publicata de editura Maxim Bit. Se poate cumpara cartea Fabule - Esop prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fabule - Esop " este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fabule - Esop

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fabule - Esop . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Esop

Esop a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cele mai frumoase fabule, Seria cele mai frumoase fabule 1 : Esop, Seria cele mai frumoase fabule 6 : Esop, Seria cele mai frumoase fabule 7 : Esop, Seria cele mai frumoase fabule 8 : Esop si Samaniego, Seria cele mai frumoase fabule3 : Hartzenbusch si Esop.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter