Expresii ECG explicate

Expresii ECG explicate

Editura Amaltea
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Lucrari fundamentale

Recenzie Expresii ECG explicate

Scopul prezentarilor si al analizelor de cazuri ECG din acest volum stiintific, unele sub forma de dovezi in sprijinul conceptului de electrocardiografie activa, nu este sa inlocuiasca vreun manual de specialitate, ci sa atraga atentia asupra unor aspecte care sunt mai putin sau chiar deloc dezvoltate in tratatele si manualele curente, dar care au importanta pentru medicul practician, fie pentru diagnostic, fie pentru alegerea celei mai potrivite atitudini terapeutice.

Desigur ca multe din traseele prezentate se intalnesc rar in practica si nu sunt usor de inteles la prima vedere, dar explicatiile insotitoare sper sa fie suficient de clare pentru a fi acceptate. O mica parte dintre cele prezentate ar putea fi considerate oarecum „socante“ prin gesturile medicale provocatoare in fata unor tulburari de con­ducere. Ele nu sunt insa contraindicate si pot contribui in mod esential la o intelegere superioara a anomaliilor electrice observate.

Un alt scop declarat este si acela de a stimula gandirea medicilor in fata unor trasee ECG care necesita o interpretare fara repros. Din aceste motive, imaginile si textele din aceasta lucrare se adreseaza medicilor din mai multe specialitati, rezidentilor si poate si studentilor in medicina care vor sa-si aprofundeze cunostintele de electrocardiografie clinica.

Aproape toate inregistrarile ECG din acest volum provin din Centrul de Cardiologie Craiova.

Cartea "Expresii ECG explicate" a fost publicata in categoria Medicina / Cardiologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Dan Dominic Ionescu si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Expresii ECG explicate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Expresii ECG explicate" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9789731621012
Pagini: 180
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Expresii ECG explicate

Produse similare si recomandari

Angina si infarctul miocardic
Chris Davidson
18.50 8.00 RON
Spuneti NU!
Patrick Holford
19.90 RON
Bolile inimii pe intelesul tuturor
Robert Radu Mateescu
9.50 RON
Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna
Ovidiu Oprian, Teodor Badescu, Marian Zota
30.52 27.47 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Expresii ECG explicate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dan Dominic Ionescu

Deocamdata in afara de "Expresii ECG explicate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dan Dominic Ionescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter