Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes

Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes

22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes

 Din punctul de vedere al productiei agricole, Romania este inzestrata fericit. Dispune de favorabilitati naturale, de traditie si de priceperea oamenilor, pentru realizarea unei game largi de produse agricole, - cereale, plante tehnice, furaje, legume, fructe, flori, struguri, cartofi, etc. Sunt putine tari in lume unde clima, solul si diversitatea plantelor ofera, pentru toti locuitorii, produse alimentare naturale atat de placute, de calitate si cu valoare nutritionala ridicata, asa cum se intampla, din fericire, la noi. Din pacate acest imens potential nu este folosit la adevaratul potential.

Aceasta carte este un ghid si un indemn adresat micilor producatori de a face lucrurile mai bine si mai profitabil pentru noi toti.

Cartea "Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes" a fost publicata in categoria Agricultura / Management agricol si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gheorghe Predila, Gheorghe Stanciu, si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-9866-32-1
Pagini: 222
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: exploatatie agricola

Pret Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes

Produse similare si recomandari

Livada, gradina si via
Fl. Mateescu
12.00 10.80 RON
Biologia buruienilor
Constantin Chirila
8.55 RON
Contabilitate in agricultura
Bavita Ilie, Madalina Dumitru, Ileana Cosmina Pitulice, Daniela Artemisa Calu, Popa Adriana Florina
50.00 RON
Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes
Gheorghe Predila, Gheorghe Stanciu
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Gheorghe Predila

Deocamdata in afara de "Exploatatia agricola familiala. Solidaritate de interes", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gheorghe Predila.

Gheorghe Stanciu

Gheorghe Stanciu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Horticultura Romaniei : Problemele pietei si ale productiei de legume, fructe, flori, scenariul masurilor de interventie , Legumicultura de succes pentru amatori, Mica exploatare rurala : Surse ale sporirii veniturilor banesti in exploatatia agricola familiala, Pomicultura de succes pentru amatori.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter