Expertiza etica si actiune sociala

Expertiza etica si actiune sociala

Editura Tritonic
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Expertiza etica si actiune sociala

Acest volum pledeaza in favoarea nevoii de expertiza etica - in sensul afirmarii caracterului sau independent si specific. Expertiza etica se dobandeste in urma studiului eticii, nu in urma simplei formari profesionale, oricat de avansate, in orice alt domeniu.

Expertiza etica presupune o formare sistematica si constanta. Ea este facilitata de studiul filosofiei, insa e posibila si prin urmarea altor rute formative, cu conditia existentei unui accent sistematic pe filosofia morala, pe etica, etica aplicata si celelalte discipline componente.

Expertiza etica nu este subtituibila nici prin apelul la simpla experienta ne-explicata, mostenita din stramosi, nici prin apelul la vreo intuitie sau revelatie mai mult sau mai putin incomunicabila. Din contra, expertiza etica se caracterizeaza prin faptul ca este justificata si justificatoare, comunicabila argumentativ si transmisibila in cadrul unor forme de predare avansata.

Cartea "Expertiza etica si actiune sociala" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Frunza si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Expertiza etica si actiune sociala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Expertiza etica si actiune sociala" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8320-30-4
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Expertiza etica si actiune sociala

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Expertiza etica si actiune sociala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihaela Frunza

Deocamdata in afara de "Expertiza etica si actiune sociala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Frunza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter