Expertii in cadrul procedurilor internationale

Expertii in cadrul procedurilor internationale

Editura C. H. Beck
199,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Expertii in cadrul procedurilor internationale

Principalul interes al autorilor este participarea expertilor in diverse litigii, cu toate acestea se pune accent si pe activitatea specialistilor (in sens larg – a expertilor) in afara unor astfel de proceduri. Este avuta in vedere indeosebi activitatea consultantilor tehnici, in special a evaluatorilor.

Lucrarea delimiteaza rolul expertilor in cadrul procedurilor internationale si in forumuri internationale (instante judiciare, precum si alte organisme care solutioneaza litigii). In acelasi timp, sunt privite comparativ normele nationale si procedurile ce nu contin elemente internationale (sau, in orice caz, elemente internationale evidente), in diferite culturi juridice, sisteme juridice, in diverse situatii si in raport de scopul activitatii expertilor.

Autorii abordeaza aceasta tematica tinand cont de problematica juridica (in principal procesuala), dar si de prezentarea metodelor de baza ale expertizei si actele expertizei economice. Concomitent, se atrage atentia asupra unor alte domenii care necesita ajutorul calificat al expertilor sau al altor persoane care detin cunostinte speciale.

Cartea "Expertii in cadrul procedurilor internationale" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept international si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Renata Hotova, Alexander J. Belohlavek, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Expertii in cadrul procedurilor internationale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Expertii in cadrul procedurilor internationale" este de 199 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-606-18-0057-5
Pagini: 536
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: proceduri internationale

Pret Expertii in cadrul procedurilor internationale

Produse similare si recomandari

Expertii in cadrul procedurilor internationale
Renata Hotova, Alexander J. Belohlavek
199.00 RON
Drept international privat. Caiet de seminar
Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Enache
34.90 RON
Drept international privat
Florin Ciutacu
25.00 RON
Drept international public
Raluca Miga-Besteliu
34.90 RON
Raspunderea in dreptul international umanitar
Daniela Coman, Victor Ponta
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Expertii in cadrul procedurilor internationale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Renata Hotova

Deocamdata in afara de "Expertii in cadrul procedurilor internationale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Renata Hotova.

Alexander J. Belohlavek

Alexander J. Belohlavek a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Protectia investitiilor straine directe in domeniul energiei, Protectia investitiilor straine directe in Uniunea Europeana.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter