Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort

Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Noul Cod civil

Recenzie Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort

Ce asteptari are un profesionist al Dreptului de la o carte juridica? In primul rand trebuie sa punctam aici practicabilitatea sa. Si prezenta lucrare aidoma cele care vor veni cauta a aborda institutiile vii ale Dreptului, problemele stringente, apasatoare, aduse de catre NCC.

Coordonatele colectiei sunt extrem de simple, insa ceea ce credem ca o face speciala, consta in imbinarea unor elemente, intr-o astfel de maniera, incat sa raspunda la cel mai inalt nivel cerintelor reale ale practicianului Dreptului.

Am cautat in mod deosebit si ca prezenta Colectie sa apara in conditii grafice deosebite pentru a o particulariza, a o face de „neuitat” privirii si mentalului publicului, pentru a slefui o idee cat mai desavarsit, atat sub fondul sau, cat si ca forma.

Cartea "Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Bogdan Ionescu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-973-127-776-9
Pagini: 160
Format: 14,6 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: autoritate parinteasca , divort

Pret Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bogdan Ionescu

Pe langa "Exercitarea autoritatii parintesti dupa divort", autorul Bogdan Ionescu a publicat si Nestemate de jurisprudenta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter