Evitati capcanele in cuplu

Evitati capcanele in cuplu

Editura Minerva
15.00 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-21-0948-9 Format: , 128 pagini

Recenzie Evitati capcanele in cuplu

Evitati capcanele in cuplu este o carte pasionanta ce descopera noile reguli ale vietii in doi. Ne intalnim, ne iubim cu pasiune, ne savuram fericirea, apoi timpul trece, lucrurile se precipita, facem dragoste din ce in ce mai putin, ne temem de ce e mai rau, efectiv, intr-o buna zi, ne despartim. Iata, din pacate, un scenariu dintre cele mai clasice, cu infinite variante...

Cartea "Evitati capcanele in cuplu" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Louis Gosselin si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Evitati capcanele in cuplu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Evitati capcanele in cuplu" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Evitati capcanele in cuplu

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Cum sa fii sexy
Bradley Bayou
44.99 18.00 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Evitati capcanele in cuplu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Louis Gosselin

Pe langa "Evitati capcanele in cuplu", autorul Louis Gosselin a publicat si Ayurveda. Sa traim in echilibru cu fortele vitale, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter