Evenimente care au schimbat lumea

Evenimente care au schimbat lumea

Editura Meteor Press
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istorie

Recenzie Evenimente care au schimbat lumea

Evenimente care au schimbat lumea beneficiaza de privirea lucida si expunerea concisa a unui mare pasionat de geografie, istorie si arheologie. Reteaua fina de conexiuni cauzale este identificata si urmarita de-a lungul istoriei omenirii pana la cele mai recente si inedite consecinte.

Rodney Castleden ne poarta cu el, intr-un stil antrenant si plin de verva, pe ademenitoarele cai ale evolutiei materiale, spirituale si filozofice a omenirii, provocandu-ne sa ne aplecam cu mai multa atentie asupra unor momente cruciale din viata inaintasilor nostri, fara de care totul ar fi fost altfel. O lectura fascinanta, care cheama la reflectie asupra rolului major al unor evenimente politice, sociale, catastrofe naturale, inventii, descoperiri, realizari stiintifice, artistice, literare.

Cartea "Evenimente care au schimbat lumea" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Rodney Castleden si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Evenimente care au schimbat lumea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Evenimente care au schimbat lumea" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-557-7
Pagini: 496
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Evenimente care au schimbat lumea

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Evenimente care au schimbat lumea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rodney Castleden

Rodney Castleden a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Conflicte care au schimbat lumea, Inventii care au schimbat lumea, Oameni care au schimbat lumea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter