Evaluarea intreprinderii

Evaluarea intreprinderii

Editura Economica
48,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Evaluarea intreprinderii

Evaluarea întreprinderii este intersecţia între autostrada reprezentată de teoria finanţelor cu drumul reprezentat de realitatea tranzacţiilor economice (şi deci, nevoia de estimare a valorii de piaţă) cu o altă autostradă reprezentată de nevoia de informare corectă a utilizatorilor de informaţie economico-financiară (şi deci, nevoia de estimare a valorii juste).

Unii o consideră o artă, alţii o ştiinţă; în pragmatismul lumii reale este unanim recunoscută atât ca disciplină de specialitate, cât şi ca un serviciu profesional.

În prima ipostază, evaluarea întreprinderii contribuie la formarea unei gândiri coerente şi pragmatice în măsura în care întreprinderea este înţeleasă de către studenţi din cel mai sintetic şi mai pragmatic mod posibil, şi anume valoarea acesteia. În a doua ipostază avem de-a face cu un serviciu profesional menit să asigure buna funcţionare a sistemului economic şi social ce are nevoie, în multe situaţii, de o estimare independentă a valorii companiilor (tranzacţionare, justa despăgubire, înregistrarea valorii juste în contabilitate, finanţare, restructurare şi reorganizare etc.).

Această carte a fost elaborată de un colectiv de experţi evaluatori de întreprinderi, membri ANEVAR, cu experienţă practică şi didactică în formarea evaluatorilor.

Cartea "Evaluarea intreprinderii" a fost publicata in categoria Economie / Teorie economica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Adrian Anica Popa, Ana Maria Popescu, coord. Ion Anghel, Mihaela Oancea Negescu, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Evaluarea intreprinderii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Evaluarea intreprinderii" este de 48 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-709-524-4
Pagini: 455
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Evaluarea intreprinderii

Produse similare si recomandari

Aplicatii in econometrie
Tudorel andrei, Liliana Spataru
27.00 RON
The Corruption An Economic and Social Analysis
Ani Matei, Ion Gh. Rosca, Tudorel andrei
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Evaluarea intreprinderii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Adrian Anica Popa

Deocamdata in afara de "Evaluarea intreprinderii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adrian Anica Popa.

Ana Maria Popescu

Deocamdata in afara de "Evaluarea intreprinderii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ana Maria Popescu.

coord. Ion Anghel

Deocamdata in afara de "Evaluarea intreprinderii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Ion Anghel.

Mihaela Oancea Negescu

Deocamdata in afara de "Evaluarea intreprinderii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Oancea Negescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter