Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar

Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar

In conditiile in care biosfera este pe cale de a-si pierde capacitatea de regenerare datorita antropizarii si fragmentarii, intreaga paradigma a dezvoltarii trebuie recladita pe fundamentul dezvoltarii durabile.

In acest context, salvarea „Capitalului Natural”, alcatuit din reteaua sistemelor ecologice ce functioneaza in regim natural, devine o urgenta.

O asemenea actiune nu poate reusi, insa, decat cu ajutorul unei „reglementari de mare finete” - acesta este si domeniul in care lucrarea Evaluarea adecvata se recomanda - o abordare noua in materia Dreptului mediului, o analiza detaliata a legislatiei in vigoare cu privire la evaluarea adecvata a efectelor potentiale ale planurilor sau proiectelor asupra ariilor naturale protejate de interes comunitar, care nu se limiteaza la a constata unele „scapari legislative” dar vine si cu propuneri de lege ferenda.

Cartea "Evaluarea adecvata" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Iuliana Ruxandra Fechete si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Evaluarea adecvata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Evaluarea adecvata" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-793-6
Pagini: 156
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: evaluare adecvata

Pret Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar

Produse similare si recomandari

Dreptul Uniunii Europene. Editia 3
Gilbert Gornig, Ioana Eleonora Rusu
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iuliana Ruxandra Fechete

Deocamdata in afara de "Evaluarea adecvata : Acte de reglementare privind protectia ariilor naturale protejate de interes comunitar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Iuliana Ruxandra Fechete.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter