Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!

Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!

Editura Curtea Veche
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!

Autorul construieşte o parabolă având în centru trei şoareci aparte şi aventuroşi, Max, Big şi Zed, ce refuză să accepte că realitatea este un dat şi că lucrurile trebuie luate ca atare. Văzându-şi liniştiţi de viaţă, celor trei li se intersectează drumurile, iar dialogul profund pe care-l poartă evidenţiază că, în loc să trăim alergând orbeşte după caşcaval, mai bine profităm de capacitatea noastră neîndoielnică de a evada din labirint sau de a-l reconfigura.

În vreme ce Johnson pleacă de la premisa că existenţa labirintului e de netăgăduit, Deepak Malhotra împrumută perspectiva orientală, susţinând că labirintul e o iluzie, că există numai în mintea noastră.  Aşadar, în loc să te gândeşti cum să te descurci într-un spaţiu care, în definitiv, nici măcar nu e real, mai bine te întrebi la ce bun să accepţi o asemenea îngrădire şi pleci, ulterior, în căutarea libertăţii, depăşind graniţele închipuite ale vieţii tale.

Cartea lui Malhotra ne reaminteşte că putem să ne conturăm realităţile şi circumstanţele aşa cum ne dorim, dar numai după ce renunţăm la ingrata idee că nu suntem decât simpli şoareci în labirintul altuia. Adică după ce învăţăm să discredităm labirintul, descoperind libertatea.

„O carte excelentă care-ţi arată cum să schimbi mediul în care trăieşti şi să te bucuri de un nou început în planurile personal şi profesional.“ - Deepak Chopra, Scriitor şi profesor agregat la Facultatea Kellogg de Management

„Parabola pătrunzătoare a lui Deepak Malhotra contrabalansează nesperat de bine cartea lui Spencer Johnson, Cine mi-a luat caşcavalul?. Ideea de a-ţi lua viaţa în mâini, de a fi stăpân pe ea, are un ecou puternic pentru noua generaţie de lideri adevăraţi. O carte pe care o s-o citeşti pe nerăsuflate!“ - Bill George, Profesor la Facultatea de Afaceri din cadrul Universităţii Harvard şi preşedinte al companiei Medtronic

„O carte ce va stimula imaginaţia «şoarecilor» şi a managerilor. O soluţie pentru a ieşi din labirint şi a-ţi redefini viaţa şi afacerea.“ - Barry Nalebuff, Profesor la Facultatea de Management din cadrul Universităţii Yale şi cofondator al companiei Honest Tea

Deepak Malhotra este profesor la Harvard Business School. Ţine cursuri de negociere pentru masteranzii în afaceri, derulând, de asemenea, şi o varietate întreagă de programe de formare pentru directori executivi.
Deepak a scris, împreună cu Max Bazerman, Negotiation Genius: How to Overcome Obstacles and Achieve Brilliant Results at the Bargaining Table and Beyond,calificată în 2008 de Institutul Internaţional pentru Prevenirea şi Rezolvarea Conflictelor drept o carte remarcabilă.

Sfera de cercetare a lui Deepak vizează strategii de negociere, strategii de decizie, dezvoltare de trust şi soluţionarea conflictelor de natură internaţională şi etnică. Studiile sale au apărut în publicaţii de top din domenii precum management, psihologie, politică externă şi altele. Deepak a obţinut multe premii pentru activitatea lui didactică, dar şi pentru cea de ­cercetare.

Printre activităţile profesionale ale lui Deepak se numără cursuri de formare şi servicii de mediere şi consultanţă pentru firme din toată lumea. Este, deseori, invitat să ţină prelegeri pentru asociaţii de directori precum: Young Presidents Organization, Entrepreneurs Organization şi Executive Club.

Cartea "Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Deepak Malhotra si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-311-6
Pagini: 96
Format: 13,8 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Deepak Malhotra

Deocamdata in afara de "Eu ti-am luat cascavalul! Nu fi soarece in labirintul altuia!", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Deepak Malhotra.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter