Ethan Frome

Ethan Frome

Editura All
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie Ethan Frome

Edith Wharton îşi demonstrează măiestria prin fineţea psihologică prezentă inclusiv în descrierile vii ale peisajelor invernale. Tensiunea emoţională se desfăşoară în gesturi mici, dar semnificative, fierbe în tăceri tăioase, iar presentimentele se ascut în umbrele nocturne proiectate pe chipuri. Minuţiozitatea care stă la baza acestui microroman conferă culoare şi contur personajelor, învestind proza lui Wharton cu un suflu autentic şi formidabil.

Un inginer ajuns temporar în Starkfield, târguşor aspru şi lipsit de orice perspective din America secolului XIX, devine obsedat de povestea lui Ethan Frome, localnic taciturn al cărui corp poartă cicatricele unui „accident“ misterios. Destinul lui nefericit se dezvăluie treptat. Silit să-şi îngrijească părinţii bolnavi, Ethan îşi întrerupe studiile şi se întoarce în Starkfield, apoi se căsătoreşte cu Zenobia, o femeie ursuză şi neatrăgătoare. Frome trăieşte încarcerat într-un spaţiu îngheţat al muţeniei, al resentimentelor ascunse şi nerostite. Mattie, o orfană primită în casă ca slujnică, îl ajută să supravieţuiască emoţional prin tinereţea şi drăgălăşenia ei. Îndrăgostit, Ethan săvârşeşte un gest disperat, menit să elibereze cuplul de constrângerile unei existenţe austere.

Cartea "Ethan Frome" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Edith Wharton si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Ethan Frome prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ethan Frome" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-724-442-0
Pagini: 304
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: edith wharton , ethan frome

Pret Ethan Frome

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ethan Frome
Edith Wharton
19.90 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ethan Frome. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Edith Wharton

Pe langa "Ethan Frome", autorul Edith Wharton a publicat si The Age of Innocence.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter