Esti de neinlocuit?

Esti de neinlocuit?

Editura Publica
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Co-Lectia de Leadership

Recenzie Esti de neinlocuit?

Până acum, în toate organizatiile existau două echipe: conducerea si forta de muncă. Acum există si o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Acestia sunt inventivi, conduc (indiferent de functia pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple si ordonează haosul. Ei găsesc solutii atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Îsi încântă si îsi provoacă clientii si colegii. Îsi iubesc munca, dând tot ce au mai bun si transformând fiecare zi într-o formă de artă.

Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizatii. La fel ca si mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimosi, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obtin cele mai bune slujbe si beneficiază de cea mai mare libertate de actiune.

”Astfel arată viitorul muncii (si al lumii). De fapt, viitorul e deja aici.” - Tony Hsieh, CEO Zappos.com

”Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm - într-atât de indispensabil este! Aveti în mâini o carte fascinantă, accesibilă si plină de substantă. Cititi-o si faceti-vă un mare serviciu!” - Alan Webber, fondator Fast Company

”Fiecare dintre noi ar putea fi un om de neînlocuit atât timp cât nu ne îndepărtăm de pasiunile noastre, ci perseverăm în a realiza tot ceea ce ne împlineste ca oameni, atât pe plan profesional, cât si personal. Numai fiind noi însine ne putem arăta adevărata valoare.” - Péter Barta, Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare

Cartea "Esti de neinlocuit?" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Seth Godin si a fost publicata de editura Publica. Se poate cumpara cartea Esti de neinlocuit? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Esti de neinlocuit?" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1931-99-9
Pagini: 360
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: leadership , seth godin

Pret Esti de neinlocuit?

Produse similare si recomandari

Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Excelenta in afaceri
Jim Collins
35.00 RON
Esti de neinlocuit?
Seth Godin
49.00 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Esti de neinlocuit?. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Seth Godin

Seth Godin a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Marketing de gherila pentru afaceri la domiciliu, Marketingul bazat pe permisiune, Vaca mov, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter