Eric

Eric

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 9 din seria Lumea disc

Recenzie Eric

Eric este a noua carte din seria Lumea Disc - cea mai amuzanta serie fantastica a tuturor timpurilor

Albinele mortii sunt mari si negre, zumzaie gros si sumbru, isi tin mierea in faguri de ceara albi ca lumanarile din altar. Mierea este neagra ca noaptea, groasa ca pacatul si dulce ca melasa. Este bine cunoscut faptul ca opt culori alcatuiesc albul. Dar exista, de asemenea, opt culori de negru, pentru cei ce le pot vedea, iar stupii Mortii se afla in iarba neagra din livada neagra de sub coroanele stravechi, negru inmugurite ale copacilor care, in cele din urma vor produce mere care... sa spunem... nu vor fi rosii. - fragment

Cartea "Eric" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Terry Pratchett si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Eric prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Eric" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-103-842-1
Pagini: 154
Format: 11 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Eric

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Eric. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Terry Pratchett

Terry Pratchett a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Zei marunti, Doar tu poti salva omenirea, Domnul cu coasa, Eric, Garzi! Garzi!, Imagini miscatoare, In camion, In excavator, In nava, Lumina fantastica, Pachet Doar tu poti salva omenirea + Scotidusii liberi, Prin cele strainatati, Scotidusii liberi, Semne bune , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter