Ereditatea si mediul in formarea personalitatii

Ereditatea si mediul in formarea personalitatii

Editura All
17,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ereditatea si mediul in formarea personalitatii

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ereditatea si mediul in formarea personalitatii", publicata in 2 categorii, Diverse / Diverse, Necategorisite / Necategorisite, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Oancea-Ursu Gheorghe si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Ereditatea si mediul in formarea personalitatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ereditatea si mediul in formarea personalitatii" este de 17.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ereditatea si mediul in formarea personalitatii

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ereditatea si mediul in formarea personalitatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oancea-Ursu Gheorghe

Deocamdata in afara de "Ereditatea si mediul in formarea personalitatii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Oancea-Ursu Gheorghe.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter