Entraine-toi a l'examen de BAC

Entraine-toi a l'examen de BAC

Editura Booklet
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Entraine-toi a l'examen de BAC

Lucrarea de fata se adreseaza tuturor elevilor de clasa a XII-a care urmeaza sa sustina examenul de competenta lingvistica la limba franceza (limba 1 si 2) si acopera competentele de producere de text scris, exprimare orala si intelegere a textului scris.

Fiecare dintre primele trei capitole propune un itinerariu in cinci etape bine definite in termeni de competente specifice, nivel, tipuri de texte model, sugestii si sfaturi, ce isi vor dovedi utilitatea practica in ultimul capitol, dedicat testelor. In plus, elevii isi vor autoevalua parcursul lingvistic cu ajutorul unei sectiuni complete de raspunsuri, insotita de baremul de corectare corespunzator.

Utila atat elevilor cat si profesorilor, in clasa cat si individual, cartea asigura un antrenament riguros prin varietatea temelor, a tipurilor de text si a exercitiilor propuse.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Entraine-toi a l'examen de BAC", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Lb. Franceza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Adelina Vilcu, Mona-Elena Bolocan, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Entraine-toi a l'examen de BAC prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Entraine-toi a l'examen de BAC" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-015-8
Pagini: 142
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Entraine-toi a l'examen de BAC

Produse similare si recomandari

Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire
Cristina Moldovan, Angela Farcas
29.00 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2011
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
28.99 RON
Matematica - bacalaureat
Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica
20.00 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele XI-XII
Adriana Popescu, Valeria Chiosea, Marilena Croitoru
16.00 RON
Cartea definitiva. Literatura romana
Monica H. Columban, Victoria Gal, Horia Corches, Maria Lupu, Marilena Lascar, Liliana Paicu
29.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Entraine-toi a l'examen de BAC. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Adelina Vilcu

Deocamdata in afara de "Entraine-toi a l'examen de BAC", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adelina Vilcu.

Mona-Elena Bolocan

Deocamdata in afara de "Entraine-toi a l'examen de BAC", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mona-Elena Bolocan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter