Enigma lui Qaf

Enigma lui Qaf

Editura Univers
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Enigma lui Qaf

În Enigma lui Qaf, Alberto Mussa aduce în scenă o mulţime de referinţe filosofice, mitologice şi literare şi le combină într-o poveste alegorică despre originea limbajului şi a civilizaţiei. În centrul poveştii evoluează figura poetului al-Ghatash, autorul ficţional al “celei de-a Opta Ode Suspendate”.

Poetul străbate deşertul, luptându-se cu fiarele sălbatice, cu duşmanii din triburile rivale şi cu puterea farmecelor, în căutarea unei femei pe care o iubeşte, dar pe care nu a văzut-o niciodată.

“O carte bogată şi densă - şi uneori întunecată şi tulburătoare într-un fel fascinant.” - Le Monde

"parametru Harith ibn Hilliza1 Ibn Hind 1-a chemat atunci pe ambasadorul clanului Bakr. Harith ibn Hilliza s-a apropiat, cu tunica lui lungă care mătura pământul, cu mâneci atât..." Continuare...

"parametru Amru ibn Kulthum Nici măcar al-Ghatah nu a fost atât de vanitos ca Amru ibn Kulthum, în care se uneau două mari neamuri de poeţi. Amru atribuia cu siguranţă gloria sa unor..." Continuare...

Cartea "Enigma lui Qaf" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alberto Mussa si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Enigma lui Qaf prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Enigma lui Qaf" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978‑99931-13-37-9
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Enigma lui Qaf

Produse similare si recomandari

Hotomanii
William Faulkner
39.99 RON
Persepolis
Marjane Satrapi
49.90 RON
Veranda cu frangipani
Couto Mia
8.00 RON
Povestea familiei Heike
Eiji Yoshikawa
39.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Enigma lui Qaf. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alberto Mussa

Deocamdata in afara de "Enigma lui Qaf", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alberto Mussa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter