ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)

ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)

Editura All
17,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Nr. pagini: 160 pagini; ISBN: 9736843750

Recenzie ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)

Modern, captivant, bazat pe cele mai noi teorii ale invatarii limbilor moderne (in care originalitea materialului lingvistic, vizual si cultural joaca un rol de prim rang), stimuland invatarea eficienta si motivata a limbii engleze, manualul incurajeaza gandirea creativa si dezvoltarea imaginatiei. Metoda participativa folosita - plasand elevul in centrul activitatilor propuse si pornind de la premisa ca acesta isi afla mai usor calea catre asimilarea limbii engleze atunci cand este angajat intr-o finalizare paralela (desen, album, proiect, poster etc.) - conduce la independenta si autocontrol in invatarea limbii, la dezvoltarea treptata a capacitatilor de receptare si de exprimare orala si scrisa. STRUCTURA MANUALULUI: ? Un numar de 8 UNITS (capitole ale manualului), LANGUAGE SUMMARY (sinteza a structurilor gramaticale cuprinse in manual, explicate in limba romana), DICTIONARY (lista alfabetica a cuvintelor studiate, cu traducerea lor in limba romana);, ? Fiecare UNIT cuprinde 5 parti: Lead in (lectia introductiva), A-Section (parte centrala, predarea vocabularului pe arii tematice), Practice (transferul si fixarea cunostintelor de limba dobandite), Text (o povestire interesanta sau amuzanta, punct culminant al UNIT-ului), Topic.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a V-a, Manuale scolare (materie) / Engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Barbara Derkow Disselbeck, Allen J. Woppert, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)" este de 17.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012
Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I
Catalin Stanica, Dumitru Savulescu, Ion Rosu, Marius Perianu
12.00 RON
English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Petre Zoe, L. Capita, Monica Dvorski, Carol Capita, Ioan Grosu
14.90 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Balutoiu Valentin, Vlad Constantin, Zoe Petre, L. Capita, Monica Dvorski
14.90 RON
Aritmetica. Algebra. Geometrie
Maria Zaharia, Dan Zaharia, Sorin Peligrad
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASA a VI-a (anul II de studiu, limba a doua). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Barbara Derkow Disselbeck

Barbara Derkow Disselbeck a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, ENGLISH G 2000. LIMBA ENGLEZA. MANUAL PENTRU CLASA A IX-A (L3), English G 2000. Manual de engleza (anul I de studiu, limba a doua), ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTEU CLASA A VI-A (ANUL II DE STUDIU, LIMBA A II-A).

Allen J. Woppert

Allen J. Woppert a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, ENGLISH G 2000. LIMBA ENGLEZA. MANUAL PENTRU CLASA A IX-A (L3), English G 2000. Manual de engleza (anul I de studiu, limba a doua), ENGLISH G 2000. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTEU CLASA A VI-A (ANUL II DE STUDIU, LIMBA A II-A).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter