English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Editura Corint
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Destinată preşcolarilor şi elevilor din clasele primare, aflaţi la începutul învăţării limbii engleze, cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propoziţii prezintă peste 700 de cuvinte din vocabularul activ, structurate pe teme esenţiale („Familia mea”, „Animale sălbatice”, „Fructe”, „Legume” etc.) şi ilustrate atractiv, pentru a facilita memorarea.

Cartea include, de asemenea, expresii şi propoziţii simple, toate având alăturat echivalentul românesc, ca şi poezioare amuzante, pe placul micilor cititori.

Cartea "English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Malina Pop si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-679-2
Pagini: 72
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Malina Pop

Deocamdata in afara de "English in a Blink of an Eye. Primele cuvinte. Primele propozitii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Malina Pop.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter