Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra

Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra

Editura Teora
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra

Descopera minunata noastra planeta, Pamantul. Ilustrata cu o multitudine de fotografii impresionante, surprinzatoare sau, pur si simplu, emotionante, cartea prezinta, intr-o maniera clara si atractiva, lumea in care traim, bogatia si diversitatea animalelor si plantelor, diferitele tipuri de clima, dar si catastrofele naturale care ne afecteaza, precum si efectele negative ale poluarii asupra naturii, o natura pe care trebuie sa o conservam cu orice pret.

Cartea "Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Genevieve De Becker si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 240 color
Format: 30,5 x 21,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra

Produse similare si recomandari

Vestul salbatic
Emilie Beaumont, Cathy Franco, A. Baldanzi
22.99 RON
Animale salbatice. Prima mea enciclopedie
Csaba Galfi, Eva Galfi
17.90 RON
Animale marine pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Marie-Christine Lemayeur
22.99 RON
Animale polare pe intelesul copiilor
Emilie Beaumont, Raphaelle Chauvelot, Marie-Christine Lemayeur, Bernard Alunni
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Genevieve De Becker

Deocamdata in afara de "Enciclopedie pentru copii isteti, Pamantul - Planeta noastra", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Genevieve De Becker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter