Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III : Sere, balcoane, apartamente si terase

Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III : Sere, balcoane, apartamente si terase

Editura All
79,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 3 din seria Enciclopedia plantelor decorative

Recenzie Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III : Sere, balcoane, apartamente si terase

Gheorghe Mohan este absolvent al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Biologie – promoţia 1965; doctor în ştiinţe biologice, cercetător principal I la Grădina Botanică “D. Brândză” a Universităţii din Bucureşti şi profesor universitar la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad, disciplina de Botanică Sistematică.

Membru al Asociaţiei Briologilor din lume cu sediul la Utrecht, prof. univ. Gheorghe Mohan este membru în redacţia revistei “Feddes Repertorium” a Academiei din Berlin, membru în CRIFST al Academiei Române; nominalizat între 500 de oameni de ştiinţă din lume, în anul 2003, Anglia.

Este autor şi coautor a peste 80 de cărţi (enciclopedii, determinatoare, atlase, manuale şcolare), numeroase articole şi studii de specialitate (taxonomie vegetală, ocrotirea naturii, fitoterapie, istoria biologiei), publicate în ţară şi străinătate.

Aurel Ardelean este absolvent al Facultăţii de Biologie, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, doctor în ştiinţe biologice, specializarea Geobotanică, conducător de doctorat în acelaşi domeniu.

În anul 1981 a obţinut premiul ”Emanuel Teodorescu” al Academiei Române.

Rezultatele cercetărilor în domeniul geobotanicii şi biologiei celulare şi moleculare au fost publicate în 4 monografii, 44 de cărţi de specialitate, manuale şi atlase, peste 300 de articole publicate în ţară şi în străinătate.

Membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale din România, prof. univ. dr. Aurel Ardelean este director de proiect al unor granturi ale Academiei Române, CEEX, CNCSIS. Este membru al Academiei pentru Ştiinţe şi Arte din Viena, precum şi al altor foruri ştiinţifice din S.U.A., Brazilia, Danemarca, Polonia.

Preşedinţia României i-a conferit în anul 2004 Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, pentru merite excepţionale în învăţământul românesc.

Cartea "Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Aurel Ardelean, Gheorghe Mohan, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III" este de 79.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-587-026-0
Pagini: 720
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III : Sere, balcoane, apartamente si terase

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Enciclopedia plantelor decorative. Volumul III : Sere, balcoane, apartamente si terase. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Aurel Ardelean

Aurel Ardelean a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Enciclopedia plantelor decorative : Volumul I - Arbori si arbusti, Enciclopedia plantelor decorative. Volumul II : Parcuri si gradini, Atlas botanic, Biologie. Manual pentru clasa a IX-a, BIOLOGIE. MANUAL PT. CL. 5 (LB. MAGHIARA), CURS DE PROTOCTISTOLOGIE, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Gheorghe Mohan

Gheorghe Mohan a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a XII-a, Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a, Enciclopedia plantelor decorative : Volumul I - Arbori si arbusti, Enciclopedia plantelor decorative. Volumul II : Parcuri si gradini, Flora medicinala a Romaniei, Remedii naturiste. Ghidul plantelor medicinale : Volumul II (P-Z). Editie Chiosc, Remedii naturiste. Ghidul plantelor medicinale : Volumul I (A-O). Editie Chiosc, Stiinte. Manual pentru clasa a XI-a, Atlas botanic, Atlas botanic scolar, Atlas scolar biologie, Atlasul plantelor medicinale din Romania, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a IX-a, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a X-a, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a XII-a, Biologie. Manual pentru clasa a V - a, BIOLOGIE. MANUAL PT. CL. 5 (LB. MAGHIARA), CURS DE PROTOCTISTOLOGIE, Enciclopedie de biologie, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Enciclopedia plantelor decorative

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter