Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati

Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati

64,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati

Acest dictionar de personalitati este parte a unei Enciclopedii a identitatii romanesti. El asaza apartenentii unei familii impreuna, astfel incat contributia lor la identitatea romaneasca sa devina vizibila prin ceea ce inseamna demers unitar al familiei - ca rezultatnta a educatiei transmise pe firul generatiilor, dar si ca punct de vedere despre insasi ideea de apartenenta a familiei (sau dinastiei) la un ansamblu de civilizatie si la standardele lumii civilizate in sens larg.

De asemenea, sunt mentionati profesorii si elevii unei personalitati, atunci cand este cazul, ceea ce permite incadrarea fiecaruia intr-o linie a evolutiei fenomenului romanesc, dar si atestarea interferentelor, contactelor, influentelor dintre cultura romana si alte culturi ale lumii, inceput de posibila definire a entitatii europene si a apartenentei romanilor la aceasta entitate, la marele tot al civilizatiei planetare, ca prilej de sincronizare si de avans al identitatii romanesti, de joc propriu si percutant in formula intregului civilizatiilor omenesti.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Enciclopedia identitatii romanesti", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Enciclopedii, Istorie / Personalitati istorice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ecaterina Taralunga si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Enciclopedia identitatii romanesti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Enciclopedia identitatii romanesti" este de 64.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-600-246-2
Pagini: 864
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ecaterina Taralunga

Deocamdata in afara de "Enciclopedia identitatii romanesti : Personalitati", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ecaterina Taralunga.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter