Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1

Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1

Editura Leda
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1

Viktor şi fratele lui geamăn, Konrad, au explorat toate coridoarele secrete şi camerele tainice din somptuosul lor castel Frankenstein. Cu excepţia uneia.
Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri străvechi, misterioase, scrise în limbi ciudate şi pline de cunoştinţe interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor vizita niciodată biblioteca, însă în clipa în care Konrad cade grav bolnav, Viktor înţelege că trebuie să descopere cartea ce conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii.

Elixirul necesită doar trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit pun în pericol, la fiecare pas, reuşita strădaniilor lui. Viktor ştie că nu poate să dea greş. Însă sorţii săi de izbândă depind de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice!

Kenneth Oppel - este autor al mai multor cărţi, printre care şi trilogia bestseller Silverwing, şi câştigător al mai multor premii, din care amintim Canadian Library Association Book of the Year for Children.

Despre ZBURĂTORUL, el scria: „Am fost de multă vreme fascinat de aeronave. Mie îmi par miraculoase. O navă de pasageri de lux, mai mare decât Titanicul, şi totuşi mai uşoară decât aerul. Au fost cele mai mari obiecte zburătoare din toate timpurile. Dar dacă aeronavele nu ar fi fost inventate? În lumea ZBURĂTORULUI, vehiculele aeriene stăpânesc cerurile.”

ăscut în Canada, Kenneth Oppel locuieşte în Toronto, împreună cu soţia, cu fiica şi cu fiul său.

Cartea "Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kenneth Oppel si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-410-3
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kenneth Oppel

Pe langa "Elixirul vietii. Ucenicia lui Viktor Frankenstein. Cartea 1", autorul Kenneth Oppel a publicat si Zburatorul, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter