Elemente autohtone in limba romana

Elemente autohtone in limba romana

Editura Dacica
38,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Substrat

Recenzie Elemente autohtone in limba romana

Elementele comune româno-albaneze împreună cu întreg substratul lingvistic (lexical) românesc, ca document istoric de prim rang, constituie principalul factor în teza istorică a autohtoniei şi continuităţii pentru faza antică iniţială a formarii limbii şi poporului român. - I.I. Russu

Cartea "Elemente autohtone in limba romana" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de I.I. Russu si a fost publicata de editura Dacica. Se poate cumpara cartea Elemente autohtone in limba romana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Elemente autohtone in limba romana" este de 38 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Pagini: 336
Format: 16 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Elemente autohtone in limba romana

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Elemente autohtone in limba romana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

I.I. Russu

I.I. Russu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Religia Geto-Dacilor , Elemente autohtone in limba romana, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter