Elefantelul : Colectia Zoo ABC

Elefantelul : Colectia Zoo ABC

22,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Varsta : 3-6 ani

Recenzie Elefantelul : Colectia Zoo ABC

Cartea este ilustrata expresiv, avand forma unui elefantel.

Cum arata un elefant? Unde si alaturi de cine traieste? Ce manaca? Cat de mare poate fi? Mai sunt si alte animale asemanatoare lui? Care sunt caracteristicile lui cele mai neobisnuite sau surprinzatoare?

Puiul de elefant din aceasta carte iti va raspunde la toate intrebarile si, daca il vei sprijini pe cele 4 labute, se va juca cu tine si te va lasa sa-l mangai pe urechile lui moi.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Elefantelul", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte jucarie, Carti cadou / Carti Mos Nicolae, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Elefantelul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Elefantelul" este de 22.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 9789738781504
Pagini: 12
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Elefantelul : Colectia Zoo ABC

Produse similare si recomandari

Castelul
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Elefantelul : Colectia Zoo ABC. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter