EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI

EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI

Editura Corint
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-135-392-0;Aparitie 2008;Numar pagini 104;Format 20,5 x 26 cm

Recenzie EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI

Lucrarea pe care v-o prezentam, unica prin tematica si mod de tratare, reprezinta unul dintre principalele instrumente de implementare a Programului National "Educatie pentru sanatate in scoala romaneasca". De asemenea, lucrarea se constituie ca un suport indispensabil pentru activitatile de la clasa privind educatia pentru sanatate.

Obiectivele cadru pentru gimnaziu, prevazute in programa scolara, sunt tratate intr-un mod adecvat claselor a V-a si a VI-a prin:

1. Utilizarea unor notiuni, norme si principii specifice educatiei pentru sanatate.

2. Formarea unor atitudini si comportamente responsabile privind starea de sanatate.

3. Dezvoltarea capacitatii de a rezolva situatii-problema, in ceea ce priveste sanatatea si mediul.

De altfel, cele 9 continuturi din programa scolara, aprobata de MECT prin Ordinul ministrului nr. 4108/05.06.2003, sunt urmarite si tratate in cele 9 capitole ale lucrarii.
Lucrarea se bucura de un bogat suport ilustrativ, desenele reprezentand nu numai partea amuzanta, ci si un mod mai usor de a intelege noile concepte si ideile prezentate.

Cartea "EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI" a fost publicata in categoria Suport scolar / Biologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Zoe Partin, Ioana Stama, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI

Produse similare si recomandari

Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea EDUCATIE PENTRU SANATATE CLASELE V-VI. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Zoe Partin

Zoe Partin a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Atlas zoologic scolar, Biologie : Manual pentru clasa a VI-a, Biologie : Ghidul profesorului clasa a VI-a, Biologie : Caietul elevului. Clasa a VI-a, BIOLOGIE (lb.maghiara) - cls. a VII-a, BIOLOGIE - Manual pentru clasa a VII-a, BIOLOGIE / SAM - cls. a IX-a si a X-a, BIOLOGIE Caietul elevului clasa a VII-a de Zoe Partin ISBN 973-9413-74-9 Editura Editura Corint Apar, EDUCATIE PENTRU SANATATE, EDUCATIE PT. SANATATE - manual optional cls. I-II, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ioana Stama

Ioana Stama a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Am ales proba de BAC 2012 – Biologia : Sinteze. Teste, EDUCATIE PT. SANATATE - manual optional III-IV, Pregateste-Ti Bacul : Teste De Biologie Cls. 9-10 , Teste De Anatomie Si Fiziologie Genetica Cls 11-12.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter