EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI

EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI

Editura Diana
3.14 2.83 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-87983-3; Anul: 2007; Ediţia: 2; Pagini: 48 + 2 pag. autocolant color; Format: 16.5/ 23.5

Recenzie EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI

Această lucrare prezintă câteva sugestii de fişe de lucru la educaţie pentru societate cu intenţia declarată, a stimulării ,, învăţării” încă de la vârstele timpurii. Sperăm ca această iniţiativă editorială să vină în sprijinul educatoarelor, în activităţile desfăşurate cu copiii preşcolari, dar şi în sprijinul părinţilor care vor dori să contribuie la înbogăţirea experienţelor copilului în domeniul amintit.

Cartea "EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Educatie pentru societate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Olga Coanta, Liliana Manzu, Maria Panaghie, Adriana Varban, Culita Balan, si a fost publicata de editura Diana. Se poate cumpara cartea EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI" este de 2.826 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI

Produse similare si recomandari

EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 5-7 ANI
Conona Petrescu, Olga Coanta, Rares Laurentiu Picu, Maria Ivanescu
3.59 3.23 RON
Oana si lumea ei
Claudia Soreata, Florina Magura
6.50 RON
Si noi suntem pietoni
Adriana Manolache, Cornelia Dragomir, Mariana Petre, Lili Soare
8.91 RON
Povestea unui copil sanatos
Mihaela Mitroi, colectiv Aramis, Victoria Padureanu, Aurel Maior, Elena Maior
9.90 RON
 

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Olga Coanta

Olga Coanta a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA. 3-5 ANI, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA. 5-7 ANI, CAIET DE DESEN PENTRU GRADINITA.GRUPA MARE/GRUPA PREGATITOARE 5-7 ANI, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MARE / PREGATITOARE, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE CU CONTINUT MATEMATIC LA PRESCOLARI. GRUPA MIJLOCIE, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA. GRUPA MARE / PREGATITOARE , CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA. GRUPA MIJLOCIE, CULEGERE DE FISE PENTRU ACTIVITATILE INSTRUCTIV-EDUCATIVE DIN GRADINITA.GRUPA MARE / PREGATITOARE 2, CARTE DE COLORAT 3-4 ANI, CARTE DE COLORAT 4-5 ANI, CARTE DE COLORAT 5-7 ANI, Creionel 3-5 ani, EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 5-7 ANI.

Liliana Manzu

Pe langa "EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI", autorul Liliana Manzu a publicat si CUNOASTEREA MEDIULUI FISE DE LUCRU 3-5 ANI.

Maria Panaghie

Deocamdata in afara de "EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maria Panaghie.

Adriana Varban

Deocamdata in afara de "EDUCATIE PENTRU SOCIETATE FISE DE LUCRU 3-5 ANI", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adriana Varban.

Culita Balan

Culita Balan a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, CUNOASTEREA MEDIULUI FISE DE LUCRU 3-5 ANI, EVALUARI FINALE IN GRADINITA 5-7 ANI II (grupa pregatitoare).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter