Ecoturism

Ecoturism

Editura Economica
11,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2000; Numar de pagini : 176; Format : 17 x 24 cm; ISBN : 973-590-302-4

Recenzie Ecoturism

 Studiul de faţă şi-a propus să prezinte relaţia care există între resursele naturale şi culturale şi industria turistică. Realizarea lui s-a bazat  pe o bogată documentaţie bibliografică, pe datele cele mai noi, coroborate cu unele analize statistice şi de pe teren.

Aplicarea principiilor actuale de dezvoltare a turismului durabil, în zonele turistice a condus la apariţia ecoturismului ca formă deosebită de turism, menită să respecte integritatea peisajelor naturale, a biodiversităţii ecologice, a identităţilor culturale în concordanţă cu cerinţele anumitor segmente de turişti, amatori de natură şi cultură autentică.

Originalitatea acestui studiu rezultă din prezentarea politicilor de management şi marketing axate pe probleme ecologice pentru toate formele de turism. Valorificarea prin turism şi promovarea celor mai originale şi pitoreşti zone turistice au în vedere armonizarea formelor de turism şi a tuturor activităţilor turistice în contextul dezvoltării economice regionale şi locale.

Întregul studiu arată preocupările specialiştilor din turism în exploatarea durabilă a resurselor turistice şi devansează, prin conţinutul său, modul de prezentare, preocupările din domeniul economiei turismului, protecţiei mediului şi al amenajării teritoriului.

Cartea "Ecoturism" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Florina Bran, Tamara Simion, Puiu Nistoreanu, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Ecoturism prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ecoturism" este de 11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ecoturism

Produse similare si recomandari

Convergenta economica
Marius Marinas
45.00 RON
Macroeconomie
Rudi Dornbush, Stanley Fisher, Richard Startz
75.00 RON
Constructia Uniunii Europene
Liliana Popescu-Birlan
21.90 RON
30 de minute pentru a promova
Diana Cambridge
9.90 RON
Lexicon economic englez-roman
Dragos Vlad Topala, Pitiriciu Silvia
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ecoturism. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Florina Bran

Pe langa "Ecoturism", autorul Florina Bran a publicat si Mic dictionar explicativ de termeni eco-economici.

Tamara Simion

Deocamdata in afara de "Ecoturism", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tamara Simion.

Puiu Nistoreanu

Deocamdata in afara de "Ecoturism", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Puiu Nistoreanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter