Economia Romaniei in complexitatea integrarii

Economia Romaniei in complexitatea integrarii

Editura Economica
68,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 584; Format : 17 x 24 cm; ISBN : 978-973-709-331-8

Recenzie Economia Romaniei in complexitatea integrarii

Sper ca Economia României în complexitatea integrării să reprezinte pentru multă vreme istorică de acum încolo o identitate de sens, marcată definitoriu de responsabilitatea noastră a tuturor pentru a inova şi transforma în numele unui viitor comun mai bun şi mai prosper, punând cunoaşterea ştiinţifică, experienţa, cultura şi buna vecinătate la temelia marii lucrări morale şi spirituale pentru împlinirea vieţii care va fi trăită în aceste dimensiuni ale spaţiului şi timpului coexistenţei şi succesiunii noastre comune. - Gheorghe H. Popescu

Cartea "Economia Romaniei in complexitatea integrarii" a fost publicata in categoria Economie / Economie mondiala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Gheorghe H. Popescu si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Economia Romaniei in complexitatea integrarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Economia Romaniei in complexitatea integrarii" este de 68 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Economia Romaniei in complexitatea integrarii

Produse similare si recomandari

Economie. Editia a II - a
Monica Dudian
39.90 35.91 RON
Faurirea lumii a treia
Joseph Love
25.00 15.00 RON
Cum sa muscam astazi din painea zilei de maine
Adrian Vasilescu
23.00 8.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Tratat de statistica teoretica si economica
Constantin Anghelache
66.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Economia Romaniei in complexitatea integrarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gheorghe H. Popescu

Deocamdata in afara de "Economia Romaniei in complexitatea integrarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gheorghe H. Popescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter